PRIJATELJI DJETETA...


ČOVJEK JE NAJVIŠI KADA SE SAGNE DA

POMOGNE DJETETU- PREDSJEDNIK NICKSON


Gordana Vuksanović- Momčilović
Tivat, Montenegro
Želiš li biti u mislima djeteta sutra, trebaš biti sastavni dio njegova života danas!- Ajzenhauer Ovaj sam Blog namijenila našima najmlađima, njihovim roditeljima i svima onima koji će to tek biti, ili jednostavno vole dječiji svijet! Želim sa Vama da podijelim svoja roditeljska iskustva, probleme, strahove, i naravno sve svoje radove! Nadam se da ćete uživati i biti sastavni dio RADOSTI U OKU, hvala dragi moji prijatelji!!!

20.4.10.

N A Š "Ž E N S K I S V I J E T"...

Postoje ljudi koje nikada ne upoznamo, i to je normalno! Svijet je velik, ogroman, a život kratak, i ne možemo sve stići, i krenuti na sve strane! Jednog popodneva upoznala sam  osobu koja mi je preporučila jedan sajt! U prvi mah pomislih: Hmmm, šta ću ja tamo???- moje predrasude o sajtovima svima su dobro znane! Nakon par dana napravljena mi je adresa i odlučim da virnem šta se tamo događa kada je ona tako oduševljena! I gle iznenađenja, članice sajta su dame, čak mu je i ime damsko: ŽENSKI SVIJET...Stidljivo prelistah teme, i počnem da pišem, i pišem, i pišem...ubzo nakucah 15oo postova, zamislite! Jednostavno, njihova prisnost i neposrednost, te širom otvorene ruke za svaku novu članicu je bezgranična! Ko su te žene, zapitat će se mnogi? To su žene koje srećemo svakoga dana na ulici, u marketima, poštama, buticima, kafićima, sudovima, raznim zavodima, majke koje žurno guraju kolica, igraju se sa djecom po parkovima, supruge koje sa svojim muževima dijele probleme, svađe, ljubav!
 Heroine našeg savremenog doba koje jako volim i kojima se svim srcem divim! Vrlo brzo postadoše moje prijateljice, drage osobe sa kojima dijelim i lijepo, i ono manje lijepo, sa kojima pijem kafu, plačem, smijem se, ili čekam rođenje neke od "naših beba"! Ono što najviše volim u našem "Ženskom Svijetu" jeste što nema sukoba, svađa, nema razmirica, a čak ako se i dogodi nešto slično, lako se zaboravlja i ide se dalje...Zajedno dijelimo recepte, savjete oko djece, bolesti, okićene novogodišnje jelke, ljutnje, bijesove, ljubav, strahove, brige, strast...Jednostavno, u tom smo svijetu sve mi iste,želim reći PRIJATELJICE! Namjenjeno svim članicama " ŽENSKOG SVIJETA, hvala Vam na druženju, čitamo se...( za sve koji ovo pročitaju, u naslovu postoji veza za sajt, dođite nam)!

KLIKOM NA OVAJ LINK, OTIĆI ĆETE PRAVO NA FORUM " ŽENSKI SVIJET"...


http://www.zenski-svet.com/

1 коментар:

Voljela bih da znam Vaše mišljenje o mojim temama, hvala!